2013. január 29., kedd

Az ACAI BERRY gyógyhatásai

ACAI BERRY - a hatékony zsírégető
Az Acai Berry egy áfonyához hasonló bogyós gyümölcs, mely Észak-Brazíliában őshonos, legfőképpen az Amazonas vidékén található, az Acai pálma termése. Az acai berry egy kb 2 cm hosszú, pirosas-lilás gyümölcs. Rokonságban áll az áfonyával, és hasonló sötétlila bogyós növényekkel. Az acai bogyó (acai berry) az áfonyák közt a legmagasabb mikrotápanyag tartalommal bír; több ezer ismert és talán még több ismeretlen mikrotápanyagot tartalmaz. Antioxidáns tartalma többszöröse a nálunk ismert áfonya fajtáknak. Komplex formában pedig számos olyan tápanyagot tartalmaz, amit a hagyományos étrend nem.


 



Az Acai Berry másodlagos hatásának mondhatnánk a természetes fogyás elősegítését, nyilvánvalóan az őslakosok nem ezért fogyasztják azt előszeretettel évszázadok óta, sokkal inkább gyógyító hatása miatt.

Az Acai Berry gyógyító hatása összetételének köszönhető, mely elképesztő mértékű antioxidánst, valamint rengeteg vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. Jelenleg nincs még egy ilyen gyümölcs a világon, mely az Acai Berry összetételével vetekedhetne, akár minőség, akár mennyiség szempontjából.




Táplálék minősége és az elhízás


Ahhoz, hogy érthetővé váljon az Acai Berry rendkívüli fogyasztó hatása, meg kell érteni az elhízás okát, ami szinte minden esetben a gyenge minőségű tápanyag következménye.Az éhségérzet minden esetben azt jelzi, hogy a szervezet valamilyen tápanyagban hiányt szenved, és ez a hiány nem feltétlenül pótolható mennyiségi megoldás által.



Amikor a szervezetben valamilyen tápanyag hiányzik, ez lehet vitamin, ásványi anyag, antioxidáns, akkor azt a szervezet éhségérzettel jelzi. Ilyen esetben a legtöbb ember elkezd táplálkozni, ám nem mindegy, hogy milyen tápanyag kerül a szervezetbe.

A gyenge minőségű táplálék töredékét sem biztosítja annak a vitamin és ásványi anyag mennyiségnek, amire a szervezetnek szüksége van, ezért, ha ez a hiány nem kerül pótlásra valamilyen táplálék kiegészítő, vagy jelen esetben az Acai Berry által, akkor az éhségérzet továbbra is fennáll, ami újabb kényszertáplálkozáshoz vezet.

Ennyire egyszerű az elhízás folyamata. Ebből adódóan látható, hogy nincs szükség extra fogyókúrás módszerekre, egyszerűen csak pótolni kell a megfelelő tápanyag hiányt, amire az Acai Berry kiváló lehetőséget kínál.




Az Acai Berry „működési elve"



Az Acai Berry olyan magas vitamin és ásványi anyag, valamint antioxidáns tartalommal rendelkezik, mint semmilyen más gyümölcs, ezáltal visszapótolja a szervezetbe a hiányzó értékes tápanyagot, ami alapvetően a túlzott éhségérzetért felelős.

Ennyire egyszerű az Acai Berry „működési elve", megadja a szervezet számára, amire annak szüksége van, ezáltal természetes úton csökkenti a felesleges éhségérzetet, tehát elejét veszi a kényszeres evésnek.

Antioxidáns összetételéből adódóan az Acai Berry gyorsítja az anyagcserét, ezáltal megakadályozza a tápanyagok lerakódását, ebből adódik zsírégető tulajdonsága.

Az sem utolsó szempont, hogy mivel az Acai Berry ellátja a szervezetet a szükséges vitaminokkal és ásványi anyagokkal, valamint megfelelő mértékű antioxidánssal, ezáltal erősíti az immunrendszert, ami azonnal nagyobb energiaszinthez vezet.





Az Acai Berry gyógyhatásai

Az Acai Berry fogyasztó hatása tulajdonképpen „csak egy melléktermék", hiszen a fogyás elősegítése a többi előny következménye.

Az Acai Berry feltölti a szervezetet a szükséges vitaminokkal és ásványi anyagokkal, valamint antioxidánssal, ezáltal erősíti az immunrendszert, ami védelmet nyújt a szervezet számára a vírusok és baktériumok ellen, tehát elejét lehet venni számtalan különböző betegségnek.

Az antioxidáns különös figyelmet érdemel, hiszen regenerálja a szervezetet, így már kialakulóban lévő megbetegedéses állapotokat is képes visszafordítani, valamint a sejtek öregedését lelassítja.



Ebből látható, hogy az Acai Berry fogyasztó hatása tulajdonképpen egy prémium szolgáltatás a gyümölcs részéről, ennél sokkal fontosabb, hogy természetes úton biztosítja a szervezet egészségét.



Antioxidáns, lassítja az öregedést, csökkenti a ráncokat kényezteti a bőrt



Baktériumölő,



Gyulladáscsökkentő,



Koleszterinszínt csökkentő, élelmi rostok segítségével emésztés elősegítő 



Gyorsítja az anyagcserét-kalória égetést. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése